Moi, ihana kun olet täällä!
Olen Annu, visuaalinen tarinankertoja, joka rakastaa elämän arvokkaimpien hetkien vangitsemista linssin läpi. Perustin Lilla Productions toiminimen uskaltaessani hypätä vihdoin unelmatyöni pariin. Olen aina ollut luova sielu ja pienestä asti rakastanut taiteilla; mm maalata, kirjoittaa ja valokuvata. Kun pääsin ensimmäisen kerran tekemään lyhytelokuvaa eräällä kurssilla, oli kuin salama olisi iskenyt; tämä on juttuni! Liikkuva kuva vei mukanaan sen jokaisen osa-alueen myötä, suunnittelu, käsikirjoittaminen, kuvaus, leikkaus.. koko tuotanto on tekemistä johon suhtaudun intohimolla ja suurella sydämellä. Ja kun aika oli oikea ja tähdet kohdillaan maailma näytti tilaisuuteni tulleen; sain ensimmäisen asiakkaani, starttiraha hakemuksen hyväksyttynä ja näin Lilla Productions syntyi itsenäisyyspäivänä 2017.

🌟 Miksi teen mitä teen:
Uskon visuaalisuuden voimaan herättää tunteita, säilyttää muistoja ja kertoa vakuuttavia tarinoita. Olipa kyseessä somemainos, yritysvideo tai muu luova projekti, suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon innostuneesti ja sitoutuneena luomaan toivottua lopputulosta. 

🎥 Videotuotannon asiantuntemus:
Olen erikoistunut luomaan elokuvallisia videoita, jotka eivät vain dokumentoi asioita, vaan myös kertovat tarinan. Konseptikehityksestä editointiin olen omistautunut tuottamaan videoita, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen. 

🎞️ Editointi on erikoisalani:
Jos sinulla on jo valmis raakamateriaali ja tarvitset jonkun pistämään sen pakettiin, niin leikkauspöydälläni tarinasi herää eloon! Käydään läpi toiveesi ja videon tarkoitus, niin lopputuloksesta tulee visiosi vertainen.

📸 Valovoimaista valokuvausta:
Valokuvaus ei ole minulle vain kuvien ottamista; kyse on hetkien pysäyttämisestä ajassa, muistojen luomisesta, jotka kestävät koko elämän. Viihdyn ainutlaatuisissa tarinoissa, jotka avautuvat kamerani edessä, ja minulla on kunnia olla se, joka säilyttää ne tarinat sinulle. Myös yritys ja tuotekuvauksessa on mahtavaa saada tunnetta mukaan kuvaan, näin normaalisti tylsältä tuntuva kuva muuttuu kiinnostavaksi ja syventää tunneyhteyttä katsojaan.

🌿 Rento ilmapiiri: 
Kuvaukset kanssani ovat aina rentoja ja aidosti hyvällä fiiliksellä toteutettuja. Stressitön valokuvaus, jossa tunnelma on kevyt ja mukavuus on tärkeintä. Luonnolliset asennot, autenttiset hymyt; lähestymistapani valokuvaukseen on jokaisen hetken luonnonkauneuden vangitseminen. Ohjaan olematta häiritsevä ja rohkaisen sinua olemaan aito ihana itsesi. Videokuvauksessa voidaan ottaa niin monta ottoa kun tarvitsee ja ohjaan joka tilanteessa. Ei stressiä, eikä paineita. Kun meillä on kiva kuvaushetki, niin se näkyy myös lopputuloksessa!

🌐 Alustakohtainen asiantuntemus:
Jokaisen sosiaalisen median alustan vivahteiden navigointi on taidetta, ja olen hallinnut sen. TikTokin nopeatempoisista rytmeistä Instagramin Storiesin tarinankerrontaan olen erikoistunut luomaan sisältöä, joka ei vain sovi muotoon, vaan myös erottuu ja resonoi yleisösi kanssa.

🤝 Yhteistyö ja yhteydenpito:
Arvostan asiakkaitani luotuja suhteita. Visiosi on prioriteettini, ja pyrin luomaan yhteistyön ilmapiirin, jossa ideasi ja mieltymyksesi integroituvat saumattomasti lopputuotteeseen. Toteutetaan visiosi yhdessä!

📍Helsinki kotikaupunkina:
Lilla löytyy Helsingistä, mutta objektiivini on valmis vangitsemaan hetket missä tahansa. Olitpa kulman takana tai toisella puolella Suomea, olen innoissani mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä kanssasi. 
Back to Top